SPECIFICATIESsss

Kenteken Niet beschikbaar
Merk
Model
Prijs
Uitvoering
Aantal Deuren Niet beschikbaar
Interieur Niet beschikbaar
Cilinderinhoud Niet beschikbaar
Verbruik snelweg Niet beschikbaar
Aantal Cilinders Niet beschikbaar
Apk Niet beschikbaar
Wegenbelasting Min Niet beschikbaar
Wegenbelasting Max Niet beschikbaar
Bijtelling Niet beschikbaar
Km. Stand
Brandstof Niet beschikbaar
Vermogen Niet beschikbaar
Carrosserie Niet beschikbaar
Bouwjaar
Energielabel Niet beschikbaar
Transmissie Niet beschikbaar
Gewicht Niet beschikbaar
Verbruik stad Niet beschikbaar
Gecombineerd Verbruik Niet beschikbaar
Max. Trekgewicht Niet beschikbaar
BTW/Marge Niet beschikbaar
Aantal Deuren Niet beschikbaar

OPTIES & EXTRA'S

Niet beschikbaar

AFLEVERING & GARANTIE

Onze vraagprijzen zijn altijd inclusief alle kosten. Daar hoort bij dat alle occasions netjes rijklaar gemaakt worden en een grondige technische inspectie krijgen.Onderhoud word gepleegd volgens fabrieksvoorschriften en autos worden indien nodig APK gekeurd. U kunt er dus van uit gaan de eerste periode na aanschaf geen onderhoudskosten aan de auto te krijgen. Ook de reparatiekosten zijn gedekt want wij geven standaard 6 maanden BOVAG garantie.

FINANCIERING & VERZEKERING

Uw auto verzekeren bij Autobedrijf van Os (in samenwerking met Carmeleon): Wij bij Autobedrijf van Os zijn net zo zuinig op uw auto als dat u zelf bent. Daarom repareren wij enkel volgens de hoogste normen. En valt er niets te repareren, wegens total loss of diefstal, dan krijgt u bij Autobedrijf van Os tot maximaal 5 jaar de aanschafwaarde vergoed*. Gegarandeerd. Dat doet geen andere verzekeraar ons na.

In geval van schade wordt uw auto bij ons gerepareerd en met originele onderdelen weer als nieuw. Bovendien betaalt u geen eigen risico in geval van schadereparatie via ons. U bent immers verzekerd. Voeg daarbij het feit dat Autobedrijf van Os een zeer aantrekkelijke premie biedt, geen kleine lettertjes kent en alle documenten digitaal verstuurd en u begrijpt dat een verzekering van Autobedrijf van Os 'cht uniek is.

In samenwerking met Carmeleon

Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, geen dure reclamecampagnes, geen ingewikkelde papieren polis. Zo doen zij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op die manier kunnen zij een lage premie combineren met een werkelijk unieke dekking.