Een zekerheid voor uw auto

Verzekering

Uw auto verzekeren bij Autobedrijf van Os:

Wij bij Autobedrijf van Os zijn net zo zuinig op uw auto als dat u zelf bent. Daarom repareren wij enkel volgens de hoogste normen. En valt er niets te repareren, wegens total loss of diefstal, dan krijgt u bij Autobedrijf van Os tot maximaal 5 jaar de aanschafwaarde vergoed. Gegarandeerd. Dat doet geen andere verzekeraar ons na.

In geval van schade wordt uw auto bij ons gerepareerd en met originele onderdelen weer als nieuw. Bovendien betaalt u geen eigen risico in geval van schadereparatie via ons. U bent immers verzekerd. Voeg daarbij het feit dat Autobedrijf van Os een zeer aantrekkelijke premie biedt, geen kleine lettertjes kent en alle documenten digitaal verstuurd en u begrijpt dat een verzekering van Autobedrijf van Os écht uniek is.


In samenwerking met Carmeleon

Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, geen dure reclamecampagnes, geen ingewikkelde papieren polis. Zo doen zij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op die manier kunnen zij een lage premie combineren met een werkelijk unieke dekking.

Openingstijden werkplaats

Maandag-vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdagen 09:00 - 17:00

Openingstijden showroom

Maandag-vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdagen 09:00 - 17:00
9
KLANTTEVREDENHEID
6
STANDAARD GARANTIE
(mnd)
25
JAREN ERVARING
52
OCCASSIONS OP VOORRAAD
Morgen Internet - Zorgeloos website